Vă respectăm confidențialitatea. Nu vom vinde și nu vom partaja datele dvs. personale, inclusiv numele, data nașterii, adresa de e-mail și parola. Mesajele pe care le trimiteți altor persoane de pe Speedy Net sunt private și nu vor fi partajate altor persoane sau site-uri web. Parola dvs. este stocată criptat în baza noastră de date.

Profilul dvs. de pe Speedy Net este vizibil pentru toată lumea, dar puteți alege cu cine să partajați adresa de e-mail și data nașterii. Dacă v-ați înscris pe Speedy Match, profilul dvs. Speedy Match va fi vizibil doar persoanelor care se potrivesc cu dvs. conform setărilor pe care le-ați configurat pe site și cu care vă potriviți conform setărilor lor. Profilul dvs. de pe Speedy Match nu va apărea pe Google și nu este vizibil persoanelor care nu sunt înregistrate pe site.

Dacă v-ați dezactivat contul pe Speedy Net sau Speedy Match, profilul dvs. de pe site-ul respectiv va fi eliminat de pe site și nu veți apărea în rezultatele căutării altor persoane de pe site. Rețineți că dezactivarea contului dvs. pe Speedy Net dezactivează automat și contul dvs. Speedy Match. Puteți dezactiva doar contul dvs. Speedy Match, caz în care contul dvs. Speedy Net va rămâne activ. Vă puteți reactiva contul după ce îl dezactivați oricând doriți.

Dacă doriți, vă puteți șterge contul de pe Speedy Net. Ștergerea contului dvs. Speedy Net va șterge automat și contul dvs. Speedy Match. Pentru a vă șterge contul Speedy Net, conectați-vă la Speedy Net, dezactivați-vă contul și apoi faceți clic pe „Ștergeți contul” (în meniul „Editați profilul”). Completați detaliile din formular și confirmați. Vă rugăm să rețineți că un cont șters nu poate fi recuperat. Ștergerea contului este permanentă și ireversibilă.


Speedy